Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Halinu Pawlowskou (69) vídáme jako Lenku Hrabalovou v seriálu ZOO. Oblíbená herečka a spisovatelka se teď fanouškům pochlubila radostnou novinkou. Jako velká milovnice zvířat si pořídila dalšího čtyřnohého mazlíčka. A vybrala mu velmi netradiční jméno.

„Tortilla, novej člen naší smečky,“ napsala Halina k fotce. Ano, četli jste správně, spisovatelka svého nového miláčka pojmenovala po mexické pochutině.

Halina se tak mohla odměnit i za velmi úspěšný loňský rok. Vydala totiž hned dvě knihy, které se dobře prodávají. V krátkých povídkách si zkrátka libuje. "Říká se, že radu vám dá každý, prachy nikdo. Ve všech těch radách je můj názor, i když to zní mnohdy absurdně až dadaisticky. Přece jen už jsem si něco prožila, něco jsem musela strávit, ačkoli jsem nechtěla. Mám toho za sebou dost a zkušenost je tam obsažená," svěřila se nedávno Halina Pawlowská Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám