Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již patnáctá sezóna reality show Výměna manželek odstartuje tento týden na televizních obrazovkách. Premiérový díl nové řady diváky zavede do rodiny žárlivé Petry z českého paneláku, která se přestěhuje na slovenský venkov, kde bude v šoku hned po příjezdu do rodiny. Poprvé v životě totiž uvidí bidet.

Třicetiletá Petra žije na Kladně v pronajatém bytě 2+1 a je na rodičovské dovolené. Její partner se jmenuje Tomáš. Je mu 31 let, pracoval jako kurýr, ale v současné době je nezaměstnaný. Jejich největším problémem je žárlivost. Mají spolu dvě dcery. Nelince brzy budou dva roky a Petrušce je devět měsíců.

Na druhé straně se pak objeví rodina ze slovenské vsi Poniky nedaleko Banské Bystrice. Mají rodinný domek se spoustou zvířat. Pětatřicetiletá Mariana se živí jako kadeřnice a je pedant na uklízení. Jejímu synu Timovi je třináct roků a jejímu partnerovi, svářeči Igorovi je čtyřicet dva.

Petra se hned po příjezdu do svého náhradního domova nestačí divit, a to v koupelně, kde ji čeká překvapení. „Tady koukám mají záchod a ještě nějakou… Nevím, jestli se do toho čurá, nebo je to menší pisoár,“ divila se Petra po příchodu do nové domácnosti. Na věc, kterou v koupelně nemohla identifikovat, se hned po seznámení s náhradním manželem zeptala. „Zajímá mě ta koupelka, na co je ta mísa vedle záchoda, to je jako pisoár nebo co,“ řekla Petra, která dotazem svého nového manžela pobavila.

Na druhé straně je Slovenka Mariana, která se těší na dvě děti z nové rodiny, poněkud rozčarovaná. Nemile překvapená bude především z toho, kolik piv Tomáš denně vypije, jak moc času tráví na telefonu, jak moc své ženě nedůvěřuje a kolik peněz jeho domácnost utrácí za zbytečnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám