Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (30) svým dlouhodobým pobytem u snoubence Tomáše Plekance (28) v Kanadě nepotěšila svého manažera Dana Dobiáše. Když od něj Lucie nic nepotřebovala, vzal do své stáje nového koně, zpěváka Marka Ztraceného (26).

Lucie Vondráčková kvůli snoubenci jezdí do Čech z Kanady jen sporadicky. "I když se sem chystá zase za dva týdny, hudební vystoupení brát nechtěla," svěřil se její manažer Dan Dobiáš. Aby nezahálel, vzal pod svá křídla mladého zpěváka Marka Ztraceného. "Lucka tady není a tak jsem na to měl najednou čas," upřesnil manažer.

"Známe se už dlouho. Ve čtrnácti jsem měl kapelu Kredenc, Dan hrál v Kečupu a jednou nás nechali předskakovat. A teď jsme se začali hodně potkávat, čímž vznikl nápad na spolupráci. Vím, že Lucku Vondráčkovou dělal dobře.Když má teď více volna, řekl jsem si, že není důvod to s ním nezkusit," řekl Ztracený, jehož proslavil hit Ztrácím.

"Jen o čase to ale není. Je to hodně také o osobních vztazích, zda si lidé věří a chtějí spolu dělat. I vedle Lucky bych si na Marka čas našel. Dělal jsem totiž výhradně jen ji," dodal Dobiáš s tím, že je také vytížený vlastní kapelou Abba Stars, s níž koncertuje převážně v zahraničí. "Nikoho dalšího přibírat nebudu, takže Iveta Bartošová má smůlu," smál se .

Vzájemnou spolupráci si pánové pochvalují. "Přibývají koncerty, máme dlouhodobý plán. Tři roky jsem strávil v jednom managamentu, tak věřím, že změna bude přínosem,"  řekl Ztracený. "Když bude Lucka cokoliv potřebovat, samozřejmě jí vyjdu vstříc," dodal Dobiáš.

Reklama

Další články

Načítám