Hlavní obsah
Článek

Hvězdě seriálu Cesty domů Miluši Šplechtové (54) to sice setsakramentsky sluší, ale i tak má pocit, že na sobě musí stále něco zlepšovat. Za třicet let strávených na prknech znamenajících svět se jí totiž dostal na obličej takový nános prachu, že má totálně zdevastovanou pleť. Manželka herce Jana Hrušínského, která loni možná i kvůli údajným mužovým záletům zhubla dvacet kilogramů, se proto rozhodla začít s tím něco dělat.

Šplechtová má za sebou těžký začátek roku související s premiérou nového muzikálu Já, Francois Villon a komedie Jeppe z vršku v jejím domovském divadle Na Jezerce. Teď už si ale konečně našla čas sama na sebe. Začala docházet do kosmetického a dermatologického centra v Podolí nedaleko místa, kde bydlí.

„Více než třicet let se pohybuji v divadle. Miluji jeho atmosféru, ale už méně jeho prašné prostředí. Jako herečku mne navíc neustále líčí. Nic z toho neprospívá pleti. Proto jsem se rozhodla věnovat jí náležitou péči,“ vysvětluje paní Miluše, proč se rozhodla zkrášlit.

„Myslím, že v určitém věku bychom my ženy měly být sobecké, mít se rády a hýčkat se. Spolupráce s odborníky na péči o pleť je tak pro mě správnou motivací pravidelně věnovat čas také sama sobě,“ dodala. A až se dílo odborníků podaří, bude i díky nedávné radikální dietě z herečky známé také z dabingu minimálně o deset let mladší dáma.

Reklama

Další články

Načítám