Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatický Muž roku 2016 Josef Kůrka (31) se nemůže dočkat, až jeho přítelkyně Angie, která je hvězdou Tik Toku, porodí jejich společného potomka.

Pepa je známý tím, že má perfektně vypracované tělo a šedivé vlasy. „První šediny jsem měl v 9. třídě a s tím jsem smířený nebyl. Teď se nepotřebuji barvit. Vítek (Pepův kadeřník) mi vlasy vždycky jen upraví a vzhledem k tomu, že si vlasy geluji od 12 let, tak vím, kam sáhnout. Myslím ale, že mi moje barva vlasů přidává roky.“

A právě kvůli šedinám zažil s přítelkyní během živého vysílání na internetu šok. „S Angie jsme dělali stream na Tik Tok a třináctileté děti jí psaly, jestli nejsem její děda. Doteď nevím, jestli to myslely vážně,“ přiznal se sympatický hezoun.

Pár zatím neví, zdali se dočkají syna, nebo dcery. Zatím to ale vypadá, že Josef nebude mít mladšího jmenovce. Ovšem má jasno v tom, jak velká jejich rodina bude. "Asi si to neprosadím. Chtěl bych, ale třeba až budeme mít třetí dítě. Chceme mít velkou rodinu," prozradil model nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám