Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkali jsme se osobně poprvé od chvíle, kdy prozradil, že ze zdravotních důvodů musel vzdát účast v reality show Survivor. S Romanem Tomešem (36) jsme po představení muzikálu Krysař žertovali, že by možná právě takhle mohl na pobytu v Dominikánské republice vypadat, protože byl nalíčený umělou krví.

"Tady se můžu po představení od umělé krve umýt a jít zase zpátky do civilu, na tom ostrově je to asi jinačí liga," smál se s tím, že ho sice to, že kvůli kýle nemůže jet na reality show mrzí, ale život bere tak, jak přichází. Kvůli Survivoru začal i hodně cvičit, cítil, že je ve skvělé kondici, než si ve sprše všiml, že s jeho tělem není něco v pořádku, jednu kýlu už měl, tak to poznal, a lékař mu to potvrdil. "Ale když jsem přišel domů s novinou, že zůstávám doma, děti byly nadšené. Vlastně jediné, čeho jsem se bál, byla samota a oddělení od rodiny. Ale i o tomhle překonání sama sebe by to bývalo bylo," svěřil se a v našem videu to podrobněji rozebral.

A co teď bude Roman dělat, když na tři měsíce odvolal všechny pracovní aktivity? Zaprvé tedy musí domluvit termín operace, protože zatím musí i na představení nosit kýlní pás. "Není to, že bych vůbec nehrál. Můžu naskočit do představení v divadle Kalich Pomáda, Krysař a Biograf láska, když nebude moct některý z kolegů. Hrát se bude i Hedwig v únoru, kdy jsme pozastavili prodej vstupenek a pak ho zase vrátili. A budu mít víc času na rodinu a dopsání desky," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám