Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a komik Russell Brand (36) je opět o krok blíž k přerušení veškerých vztahů, které jej pojily s jeho dnes již bývalou ženou Katy Perry (39). Brand totiž zpěvačce přenechal celý dům, který společně kupovali v době, kdy byli šťastnými manželi. Brand se vzdal veškerých nároků nejen na dům, který vypadá jako malý zámek, ale rovněž na celý pozemek, garáže, vybavení a příslušenství. Dům v lukrativní čtvrti v Los Angeles kupovali za 6,5 miliónu dolarů (120 miliónů korun).

Podle blízkých zdrojů jde však o součást majetkového vypořádání mezi bývalými manželi. Krátce poté, co Brand s Perry oznámili podání žádosti o rozvod, začala média spekulovat, o kolik by mohl Russell díky Katy, která vydělává výrazně více, zbohatnout. Brand se však nechal slyšet, že nechce ani penny z peněz jeho bývalé ženy a přeje si, aby tento celý proces přerozdělení majetku proběhl co nejsmířlivěji.

Reklama

Další články

Načítám