Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) nebude hrát roli snů. Titulní roli hvězdného muzikálu Eltona Johna a Tima Rice Aida překvapivě dostala Dasha, nejhubenější česká zpěvačka. Bílá se v muzikálu objeví také, ale jen ve vedlejší roli princezny Amneris.

"Nabídku na Aidu jsem dostala, ale zjistila jsem, že jde zase o osudovou ženu, v podstatě totožnou, jakou byla Carmen, jen v užší sukni. A já mám ráda výzvy a změny," řekla Super.cz Bílá.

"Když jsem za kluky z Hudebního divadla v Karlíně přišla, že mi to je líto, ale Aidu hrát nebudu, byli překvapeni. Já ale nedělám neuvážená rozhodnutí. Princezna Amneris je nádherná role a já z ní tu hlavní udělám," směje se Lucie. "Myslím, že mě nakonec pochopili a věřím, že děláme dobře. Je dobré občas poslouchat svůj cit," řekla Super.cz Bílá, která doposud hrála v muzikálech jen titulní role.

"Změna bude v tom, že tentokrát mi bude muže přebírat Dasha. Těším se na to. Někdy musím jít sama proti sobě. Až uvidíte premiéru, pochopíte, proč jsem to udělala. Musela jsem jít jinou cestou. To bych jinak mohla zůstat v Carmen," dodala Bílá.

Bílá bude v Aidě hrát zatím bez alternace. "Chtěla bych rok a půl, nějaký čas, když už se to prodává na Bílou, dát lidem sebe," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám