Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už jsme vás informovali, Leonardo DiCaprio (49) uspořádal minulý týden krátce po svém návratu z Karibiku velkou party v Miami, kam se sjela řada slavných jmen, a především spousta sexy krásek v čele s modelkami a hvězdami sociálních sítí. Večírku se účastnil i Jamie Foxx (55), který následně pokračoval na after party v podniku Forte Dei Marmi. Stejně tomu bylo i u chorvatské modelky Ivany Knöll, která na sebe nejvíce upozornila během nedávného mistrovství světa ve fotbale, kde svým krajanům fandila mnohdy velmi spoře oděná.

Šestadvacetiletá kráska má nyní dveře na většinu VIP akcí otevřené a její podpora nároďáku se tak rozhodně povedla na jedničku. Přezdívku ‚nejžhavější fanynka MS v Kataru‘ jí už totiž nikdo neodpáře.

Není pochyb, že Ivana využívá rychle nabyté slávy na maximum. Jako šestadvacetiletá sice u hostitele akce DiCapria už o rok ‚přetahovala‘, ale jak se zdá, jejím svodům neodolal jiný hollywoodský idol z Tarantinova Nespoutaného Djanga, a to rovnou samotný Django.

Dvojice byla spatřena, jak okolo čtvrté hodiny ranní s úsměvy od ucha k uchu odjíždí jedním autem. O pouhý odvoz domů sličné slečny gentlemanem ale zřejmě nepůjde. Společně už pařili i na Silvestra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám