Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bella Hadid (27) se jen pár dnů po začátku nového roku ukázala na sociální síti v plavkách a dokázala, že na jejím těle se vánoční svátky rozhodně neprojevily. Ba právě naopak, její štíhlé tělo by klidně ještě nějaké to sváteční kilo navíc sneslo.

Šestadvacetiletá americká modelka ví, jak zaujmout svých více než 56 milionů fanoušků na sociální síti. Stačí jen obléknout plavky, hupsnout do jezírka a během pózovačky se roztomile usmát. Bella by si ale samozřejmě nevzala jen tak nějaké bikiny. Ty její zvýraznily nejen její boky díky úsporně řešenému spodnímu dílu, vršek oblečený ve stylu underboob pak odhalil i část jejích přírodních ňader.

Jak se zdá, Bella Hadid je v poslední době v životě spokojená. V minulosti sice trpěla depresemi a úzkostmi, ty už ale pravděpodobně překonala a před časem spoluzaložila neziskovou organizaci Sad Girls Club na podporu duševního zdraví. Šťastná je pak nejspíš i díky vztahu s designérem zboží Marcem Kalmanem, se kterým by měla chodit už více než rok a půl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám