Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendárního hudebníka Vladimíra Mišíka zradilo v minulém roce zdraví, když mu selhalo srdce. A tak musel podstoupit neodkladnou a náročnou operaci, která dopadla dobře.

"Tatínek je po operaci srdce, jeho stav opravdu nebyl dobrý. Už má za sebou operaci a rehabilitaci,“ svěřil tehdy jeho syn Adam Mišík (26) Super.cz s tím, že je tatínek z nejhoršího venku a své tělo ozdravuje odpočinkem.

Půl roku po operaci srdce na tom Vladimír Mišík není nejlépe, ale i přes pohybovou disfunkci, se kterou mu pomáhá chodítko, bere prezidentské volby jako zodpovědný občan a se vší vážností.

„Táta jede na pár týdnů na rehabku, ale jako zodpovědný občan zašel vyřídit volební průkaz, i když mu to teď tolik nechodí. Táta je frajer,“ napsal Adam Mišík ke snímku svého otce, kterého doprovodil na pražský úřad.

Se zdravotními komplikacemi Vladimír Mišík ukončil i koncertování. Přesto Adam nevylučuje, že ještě nějaké hudební dílo vznikne.

"Myslím, že těch projektů už má za sebou hodně. V poslední době udělal dvě úspěšné desky, takže táta si tak nějak odpočívá, užívá si klidu. A jestli přijde na něco chuť, tak třeba ještě něco stihneme," prozradil nám před časem Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám