Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hotel Paradise si nezavdá ani s tou nejgrotesknější brazilskou telenovelou.

Dnes do děje opět vstoupí Leo. Jak je to možné? Potetovaný krasavec přece odešel z hříšného hotelu dobrovolně už v úterý, neboť nechtěl zradit svou přítelkyni Nelu utvořením páru s nově příchozí Natálií. Skutečnost je taková, že Leo napíše Nele dopis, ve kterém jí vysvětlí, jak se věci ve skutečnosti mají.

Leo se v listu Nele přizná, že po odchodu na večírku mimo hotel se setkal s Dianou. „Nelo, jsi určitě dost inteligentní na to, aby sis dokázala domyslet, jak to dopadlo," naznačuje Leo, že se intimně sblížil s rovněž vypadlou Dianou. Leo je přesvědčený o tom, že si Nela zaslouží férové chování, věří, že je silná osobnost, z holek ve vile nejsilnější.

„Máš na to dostat se až do konce a já ti budu doma držet palce. Vím, že jsem tě teď zklamal, ale až tohle skončí, chtěl by tě vidět a aspoň obejmout. Doufám, že mi tuhle možnost dáš. Loučím se, líbám. PS: Usmívej se, opičko," končí Leo svůj dopis.

Nela po přečtení dopisu propadá v usedavý pláč. Co se bude dít dál, se dozvíte dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám