Hlavní obsah
Famous
Článek

Londýnský starosta Boris Johnson se rozhodl, že z ulic města před olympiádou vyžene prostitutky. Tedy alespoň ze čtvrtí, kde letos Letní olympijské hry budou probíhat a kde se budou pohybovat sportovci a turisté. A tak od loňského roku radnice jednotlivých oblastí zavírají jeden nevěstinec za druhým a začínají také vyhánět lehké děvy z ulic.

Podle dobročinné organizace Toynbee Hall letos policie zatkla ve čtvrti Tower Hamlets několikanásobně více prostitutek než loni za celý rok. Ve čtvrtích Newham, Tower Hamlets, Greenwich, Hackney a Waltham Forest bylo zavřeno na osmdesát nevěstinců, zatímco ve dvaatřiceti zbývajících částech Londýna, kam se olympionici a návštěvníci nedostanou, to bylo celkem jen devětadvacet podniků.

Metropolitní policie listu The Sun potvrdila, že s potíráním prostituce začala už v roce 2010 a že se akce skutečně týká Letních olympijských her.

Na poslední olympiádě v Pekingu v roce 2008 přitom radní této čínské metropole vyklidili z ulic všechny bezdomovce a ilegální chudé dělníky, kteří do města přicestovali za výdělkem z venkovských oblastí.

Reklama

Další články

Načítám