Hlavní obsah
Článek

Věk je jen číslo. Právě tohle nejspíš člověka napadne při pohledu na dvě krásné americké herečky Jamie Lee Curtis (64) a Cate Blanchett (54), které společně dorazily na filmový festival a nebály se obléknout sexy modely. Cate navíc fanoušky potěšila i peprnou historkou z jejich odjezdu z domova.

Dvě hollywoodské ikony se společně objeví v připravované adaptaci videoherní série Borderlands režiséra Eliho Rotha. Jamie navíc Cate na filmovém festivalu v Palm Springs předala cenu Desert Palm Achievement Award za její výkon ve filmu Tár. A tak se dámy rozhodly, že na úvodní ceremoniál dorazí společně autem. Fanoušky pak potěšily nejen diskusí o tom, kdo je lepší řidičkou, ale i historkou, která se stala těsně před jejich odjezdem.

Cate Blanchett prozradila, že Jamie vyzvedávala u ní doma a vedly spolu dlouhou řeč o tom, co si na galavečer vezmou na sebe. A do hovoru se obě ponořily natolik, že Jamie nakonec se sbaleným kufrem vyšla z domu jen v podprsence a kalhotkách.

Na galavečeru už ale obě zazářily ve slavnostním oblečení a možná i po domluvě obě zvolily i hluboký výstřih. Jamie Lee Curtis si později fotku umístila i na sociální síť a sklidila za ni velkou pochvalu. „Miluju Jamie Curtis, je to hustá kočka,“ uvedl jeden z jejích sledujících. „Vypadá jako elegantní, silná a zároveň sexy žena,“ přidal se další.

Mezinárodní filmový festival v Palm Springs se koná od 5. do 16. ledna a mezi dalšími oceněnými jsou například Viola Davis, Colin Farrell, Michelle Yeoh, Austin Butler, Danielle Deadwyler nebo Brendan Fraser.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám