Hlavní obsah
Článek

Tak tady už pomalu slyšíme zvonit svatební zvony. Zatímco Martin Trnavský (54) na cenách Thálie doprovázel maminku Báry Munzarové (52) Janu Hlaváčovou, když její otec Luděk Munzar (†85) přebíral divadelní cenu, herečka se nyní předvedla s jeho rodiči. Martin s nimi partnerku přišel povzbudit na divadelní představení Na mělčině. Všichni společně i zapózovali.

Bára v představení, které mělo premiéru v divadle Kalich, doslova excelovala vedle Ivy Janžurové (82) a její dcery Sabiny Remundové. Na tu se zase přišly podívat obě její děti a při představení vydržely být v klidu až do chvíle, než nestihly za maminkou zaběhnout při děkovačce a věnovat jí květiny. "Nebojte se, půjdeme za ní do šatny," vysvětlovala jim trpělivě starší dáma, která je doprovázela.

Při premiéře Iva Janžurová zároveň slavila desáté výročí toho, že se znovu narodila. Přesně před deseti lety na ni totiž ve Stavovském divadle spadly kulisy a ona skončila s pohmožděninami a otřesem mozku v nemocnici.

"Poslala jsem tam někam nahoru do oblak slib, že pokud vyváznu bez následků, budu ten den slavit jako svoje nové narozeniny, protože jsem se tenkrát skutečně podruhé narodila. Od té doby se toho držím, a když jsem párkrát zapomněla, vždycky se stalo něco nepříjemného. Proto mi před premiérou volal zeť, aby mi připomněl, že mám vedle nového představení taky zapít narozeniny. Při premiéře v Divadle Kalich se naštěstí kulisy ani nepohnuly, ale je pravda, že při jedné ze zkoušek se na mojí dceru Sabinu zničehonic spustila vytažená roleta, naštěstí lehoučká. Smály jsme se, že to asi máme v rodině,"  prozradila Super.cz Iva Janžurová.

Reklama

Další články

Načítám