Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý rok pro oblíbeného herce a baviče Václava Upíra Krejčího nebyl vůbec jednoduchý. Na začátku léta totiž přistihl při nevěře svoji manželku a následně havaroval. Herec sjel do potoka, kde vůz převrátil. V krvi měl přes dvě promile alkoholu a Václav se nejdříve snažil hájit tím, že se napil až po nehodě. U Okresního soudu dostal pokutu 244 tisíc a zákaz řízení na 30 měsíců. Následně se odvolal a Odvolací soud změnil rozsudek na zákaz řízení po dobu dvou let a pokutu snížil na 35 tisíc.

Nechce se rozvést, tedy manželka, ale milence má pořád. Ale já si teď taky užívám života a žen. Musím říct, že jsem byl docela překvapený, kolik z nich o mě v mém věku ještě stojí, ženy po mně šílí a já si to užívám," okomentoval celou situaci bavič pro Super.cz.

Teď, s příchodem nového roku může herec směřovat myšlenky i na hraní. Čeká ho totiž nová výzva. Diváci ho totiž již brzy uvidí v Divadle Lucie Bílé, kde se s dalšími herci představí ve slavné komedii Slaměný klobouk, který naváže na legendární snímek v režii Oldřicha Lipského. Václav dorazil na zkoušku ve skvělé náladě a je vidět, že těžké chvíli, které s ním loni otřásly, hrdinsky překonává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám