Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá řada Love Islandu byla opět intenzivní podívanou. O drama nebyla nouze ani po samotném konci reality show, kdy někteří hráči konečně vyložili karty na stůl. Fanoušky naprosto šokoval nedávný rozchod Zbyňka se Sabinou, kteří se umístili na druhém místě.

Za rozchodem stála Sabina, která Zbyňkovi zlomila srdce, když se zakoukala do bijce MMA Makhmuda Muradova (34), se kterým si začala intenzivně psát za zády svého tehdejšího partnera. S Makhmudem je dle svých slov stále v kontaktu a nevypadá to na pouhý románek. Ač redakci Super.cz nedávno řekla, že s expartnerem Moniky Bagárové (29) nic nemá, tak to dle nové zpovědi vypadá, že se již věci mají úplně jinak.

„Jsme v kontaktu. Určitě nechci žádný románek, takže jsme v kontaktu a uvidíme. Teď mám otevřená vrata,“ řekla pro Voyo se slovy, že za rozchodem nestojí pouze konverzace s Muradovem, ale také následné „drbání“ s kamarádkami, které se Zbyňka také dotklo.

„Hraje v tom velkou roli, že jsem to drbala s holkami. Všechno jsme probraly. Zbyněk si přečetl i tyhle konverzace a ty mu asi nebyly příjemné. Jsem jenom normální holka, která se o tom otevřeně bavila s kamarádkami. Já si upřímně myslím, že ho víc štvaly ty konverzace s kamarádkami. Nezacházela bych do hlubších debat s jiným klukem, kdybych měla přítele,“ vysvětlila Sabina, která ve finále ničeho nelituje.

„Důvodem rozchodu byla moje konverzace s Machem, to jediné se stalo. S nikým jiným jsem se nevídala a nepodvedla jsem ho. Jednalo se o konverzaci, na základě které se se mnou Zbyněk ještě ten den, kdy jsme byli na Oktagonu, rozešel,“ vysvětlila hvězda Love Islandu detailněji.

Záznamy z rozhovoru aktuálně kolují sociálními sítěmi, kde na ně reagují nejen influenceři, ale také další účinkující Love Islandu.

„Nemám slov,“ napsala ke zpovědi Sabiny bývalá spoluhráčka Natálie Kočendová (24). „To je extrém,“ dodala influencerka Dominique Alagia.

Reklama

Další články

Načítám