Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tomto týdnu odstartoval nekonečný seriál svoji 18. sezónu. A některé z postav čekají zásadní zvraty. Mezi dvěma ženami už koncem loňského roku sváděl vnitřní boj jinak „ukázněný“ František (Matyáš Valenta). Jak to dopadne, uvidí diváci dnes večer.

Na scénu se vrátila matka jeho syna Chrise, která se rozešla se svým přítelem, protože pochopila, že je feťák. Skyler začala bojovat o syna. Přestěhovala ho od svých rodičů z Amsterdamu do Prahy, což se nebyl šťastný tah, malý si tu nezvykl. Ovšem táta Franta díky tomu zjistil, že má bývalku stále po kůží…

A v době, kdy jeho přítelkyně Bára (Eliška Bašusová) byla v Izraeli, atraktivní krásce podlehl. Skyler správně vycítila, že k ní František stále něco cítí, že nešlo jen o úlet a lhostejná mu není. Jak moc umí být pro něho přitažlivá, uvidíte na našem videu.

Michelle Hansen, která převzala v Ulici roli po Saře Sandevě, oslavila v prosinci třicátiny. Pochází z Dánska, odkud je tatínek a kde rodina žila do dceřina předškolního věku. Pak se odstěhovali do Čech. „Jako malá jsem byla zvyklá i na češtinu, protože maminka je Češka,“ řekla Super.cz.

Vystudovala na Karlově univerzitě dějiny evropské kultury. Chtěla totiž být původně novinářkou, přispívala i do zahraničních rubrik dvou periodik. Nakonec se rozhodla, že herectví, kterému se vždycky věnovala, bude její práce a vloží do ní veškerou energii.

Kráska s jemnými oduševnělými rysy dostala jméno podle písničky od Beatles, kterou její rodiče milovali. „Naši se nemohli domluvit, jestli mi dají dánské nebo české jméno. A vyhrálo francouzské,“ vysvětlila nám se smíchem Michelle.

Reklama

Další články

Načítám