Hlavní obsah
Článek

Rocker Petr Kolář (56), jehož milostné hrátky v autě s biletářkou divadla Lenkou Chlupáčovou vyfotili paparazzi, patrně doufá, že na snímky už veřejnost zapomněla. Začal totiž tvrdit, že o žádnou nevěru nešlo a všechno je výplod bujné fantazie novinářů.

"Není třeba to komentovat.Noviny se potřebují něčím živit a tak si vždy něco vymyslí. Nejsem první ani poslední případ. Bulvár je založený na lžích," řekl Super.cz Kolář. Jenže z fotografií, které se objevily v jednom bulvárním časopise o celebritách, je jasně poznat, že Kolář nehorázně lže nebo trpí ztrátou paměti.

Ženatý otec dvou synů si však stojí za svým.

"Je to jasná věc. Všechno to byl výmysl. Manželce jsem nebyl nevěrný. Normálně spolu komunikujeme. Není pravda, že by mě opustila, a už vůbec jsem ji nemusel odprošovat. Chápe moc dobře, jak bulvár funguje," uvedl zpěvák.

Několik na sobě nezávislých přátel Petra Koláře potvrdilo, že Petrova manželka opravdu i s dětmi odešla z domu. Údajně utekla k mamince. Kolář ale zřejmě nechce prát špinavé prádlo na veřejnosti a tak jemně řečeno "mlží".

S redaktorem Super.cz si povídal na charitativní akci televize Nova Chceme žít s vámi, kterou stanice pořádá již šestnáctým rokem.

"Charitě se věnuji už deset let. Často jezdím do plzeňského domu seniorů. Jsou rádi, když je někdo pobaví. Moc se jim například líbí písnička Ještě, že tě lásko mám. I tito lidé potřebují nějak pomoci, tak o tom rád mluvím," reagoval Kolář.

"Vždy jsem chtěl bavit lidi, takže takovéto akce jsou pro mě vzpruhou," dodal zpěvák na závěr. Petr Kolář dokázal skutečně pobavit nejen přes šest tisíc handicapovaných dětí a dospělých na charitě Novy, ale svými prohlášeními o údajné nevěře také všechny, kteří o jeho milostných avantýrách vědí své.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám