Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katie Price (45) podstoupila minulý měsíc další zvětšení poprsí, tentokrát zavítala na kliniku až do Belgie. Pod kudlu, co se poprsí týče, šla už pošestnácté. Ne že by to bylo třeba, ale vzhledem k tomu, že chce mít největší poprsí v Británii, se musí snažit.

A vypadá to, že se jí to daří. Na nových snímcích v bikinách má vnady vskutku obří, svršek zakrývá tak polovinu implantátů, v její velikosti padnoucí podprsenky totiž ani možná nedělají.

Katie v průběhu let podstoupila nespočet operací, včetně plastiky nosu, faceliftu, nejrůznějších výplní, botoxu a kompletního předělání zubů. Prsa si pak nechávala na střídačku zvětšovat a zmenšovat hned několikrát.

Některé ze zákroků se úplně nepovedly a museli je napravovat. Nejen kvůli tomu působí Katie dost nepřirozeně a hojně to schytává od haterů. Často ji trollí, že zašla příliš daleko, ale jak je vidět, to Katie nevadí a klidně zajde ještě dál. Tedy alespoň co se týče poprsí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám