Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po náročných měsících, kdy většinu času trávila v divadle, se rozhodla Natálie Grossová (21) zpříjemnit si začátek letošního roku. Sbalila kufry, svou sestru Denisu a influencera Adama Kajumiho, se kterým se od léta objevuje ve společnosti, a odletěla za sluncem.

Cílem její cesty se stala Dubaj, kde je se sestrou Denisou již po několikáté. „Jsme tu konkrétně již potřetí a je to taková naše srdíčková záležitost,“ řekla nám starší Denisa, která hraje s Natálkou v muzikálu Okno mé lásky, takže i ona uvítala odpočinek na pláží.

Na dovolenou sestry Grossovy neletěly samy. Natálka si zpříjemňuje chvíle ve Spojených arabských emirátech i s influencerem Adamem Kajumim, s nímž v poslední době tráví všechen volný čas a natočila i videoklip. Vedle něho s nimi tráví dovolenou ještě dva další kamarádi. „I když jsme spolu skoro každý den, mám radost, že jsme konečně našly čas jet někam na společnou dovolenou a můžeme kompletně vypnout. Někdy je to prostě nezbytné,“ dodala Denisa Grossová ke společné dovolené se sestrou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám