Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashley Olsen (36) se údajně provdala za dlouholetého partnera Louise Eisnera (33). K tajné svatbě mělo dojít 28. prosince v soukromé rezidenci v Bel-Air, píše Page Six.

Zdroje tvrdí, že svatba byla skromnou záležitostí o pouhých 50 hostech, mezi nimiž samozřejmě nemohly chybět sestry Ashley, její dvojče Mary-Kate a mladší Elizabeth.

Ashley a Louis si své soukromí pečlivě střeží a jen málokdy se nechají zvěčnit společně. Ačkoliv jsou spojováni od roku 2017 a o zásnubách se hovoří od roku 2019, poprvé se spolu na červeném koberci objevili až v září 2021.

Seznámili je podle všeho společní přátelé ze střední zhruba pět let předtím, než to dali dohromady.

Louis je umělec, jehož matka Lisa Eisner je slavnou fotografkou a šperkařkou a otec Eric Eisner špičkovým showbyznysovým ředitelem, v minulosti byl například prezidentem filmové společnosti Geffen Film Company.

K podnikavé Ashley, která se sestrou Mary-Kate vlastní oděvní značku a místo hraní se věnuje návrhářství, se tak Louis hodí naprosto perfektně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám