Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) je na konci 6. měsíce těhotenství a nyní prozradila, jak plánuje přivést na svět svého třetího potomka.

"Stejně jako Kryšpína a Miu bych chtěla rodit přirozeně. Objednaného císaře opravdu nemám. Budu se modlit, abych mohla rodit normálně. Kryšpína jsem rodila šestnáct hodin, Miu dvanáct, tak snad to bude ještě méně. U Kryšpína jsem měla epidurál," prozradila Agáta.

"Je podle mě dobrý, aby dítě prošlo porodními cestami, je to přirozenější, lépe se tělo hojí," doplnila, proč by si přála přirozený porod, pokud bude samozřejmě vše v pořádku.

Zároveň prozradila, že zatím pro holčičku, kterou s Jaromírem Soukupem (55) chtějí pojmenovat Rozárka, nemá žádnou výbavičku připravenou.

"Nemám ještě nic. Vůbec nic. Dítě nepotřebuje nic, když se narodí. Může spát v krabici od bot, je malé. Dítě nebude méně brečet, když bude mít kočár za 150 tisíc. Kočár nemám vůbec vyhlídlý. Mám doma ještě oblečky po Mie, ty využiju," dodala Agáta.

Svatba s Jaromírem Soukupem prý zatím není v plánu. "Jaromír mě musí požádal o ruku. Ještě to neudělal. Nevím, na co čeká," dodala se smíchem Hanychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám