Hlavní obsah
Článek

Modelka, zpěvačka a spisovatelka Iva Frühlingová rčení, že do stejné řeky dvakrát nevstoupíš, nerespektuje. Po několikaměsíčním vztahu s fotografem Johnem se vrátila ke svému bývalému partnerovi, pilotovi Honzovi. "Nikdo jiný pro mne neexistuje a na to, co bylo mezi tím, jsem zapomněla," řekla Super.cz.

Ivu nebylo půl roku v Čechách téměř vidět. "Byla jsem v Paříži, na stará kolena se vrátila k práci modelky, fotila jsem na Tenerife nebo ve Walesu. Taky jsem byla na dovolené v Torontu a Denveru, kde žije má sestra. Tam jsem za měsíc a půl napsala svoji novou knížku," svěřila. Tentokrát není z prostředí modelingu, ale ze showbyznysu. "V povídkách o zahraničních celebritách jsou i jejich jména, u českých jsem je většinou potlačila, ale ti dotyční se poznají. A jsou tam i příběhy, které jsem prožila já," vyprávěla Frühlingová, které knížku pokřtil Pierre Richard.

"Nazpíval se mnou duet na moji třetí desku. Od té doby se známe a využila jsem toho, že je momentálně v Praze, protože má představení a také autogramiádu své knížky. Druhým kmotrem je Karel Gott (†80), takže jsem nadšená," přiznala Iva. Ta souběžně s psaním knihy připravovala i novou desku. "Asi vyjde nejdříve ve Francii, ale ještě nejsem definitivně rozhodnutá," dodala.

V životě ale nemá jen na růžích ustláno. "Nemám až do srpna kde bydlet. Na rok jsem pronajala svůj byt v Uhříněvsi, takže pendluju po kamarádech. A to i se svými dvěma kočkami. Naštěstí se mnou mají trpělivost. Kamarádi i kočky," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám