Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá řada drsné reality show Survivor se pomalu, ale jistě blíží. O milionovou výhru budou opět bojovat nejen lidé s běžným povoláním, ale také celebrity.

Na pustý ostrov v Dominikánské republice se dle informací Super.cz podívá bývalý fotbalista Petr Švancara, herec a moderátor Václav Matějovský, modelky Andrea Bezděková (29) a Karolína Krézlová (36) nebo bojovnice MMA Kateřina Klinderová alias Kundosaki.

V mediálním rybníčku se spekulovalo, že největší hvězdou letošní řady by měl být herec Jiří Langmajer (57), který si aktuálně užívá dovolenou se svou manželkou Adélou Gondíkovou (50). Balení na ostrov by tak musel vzít opravdu hopem.

Redakce Super.cz manžele ohledně Survivoru kontaktovala. Nakonec se ukázalo, že charismatický herec do karibského ráje nepoletí.

„Teď jsme se tedy hodně nasmáli. Vůbec netušíme, kde se ta informace vzala. Ani nevíme, že se připravuje další řada,“ napsala nám Adéla Gondíková pobaveně.

Reklama

Další články

Načítám