Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární seriál Lovci pokladů běžel na televizních obrazovkách v letech 1999-2002 a jen málokterý divák by zapomněl na hlavní hrdinku Sydney Fox, kterou ztvárnila herečka Tia Carrere. Rodačka z Havaje oslavila už 56. narozeniny, ale stále je nesmírně sexy.

Na Instagramu se u příležitosti narozenin pochlubila i bikinovými snímky z dovolené na Bahamách, na kterých jí to nesmírně sekne.

Tia, kterou hledači talentů objevili v obchodě, když nakupovala, se nedávno rozpovídala o rasismu v Hollywoodu, s nímž se v začátcích své kariéry bohužel potýkala.

Tvůrci často nevěděli, co s ní, a byla tak odsouzená k rolím například Japonek nebo Číňanek, s nimiž ale neměla sama nic společného. „Musela jsem třeba předstírat čínský přízvuk,“ popsala pro Variety. "I když jsem hrála ve Všeobecné nemocnici, nikdy mě nespárovali s Američanem. Moje postava se musela držet svého asijského kruhu,“ přiznala.

Navzdory tomu si prý práci vždy užívala. Dnes je Tia úspěšnou herečkou a zpěvačkou a zábavní průmysl považuje za kouzelný.

Reklama

Další články

Načítám