Hlavní obsah
Článek

Cindy Crawford (58) a její manžel Rande Gerber (60) musí být opravdoví pohodáři. Na dovolenou do Mexika totiž vyrazili nejen s oběma svými potomky Kaiou (22) a Presleym (23), ale neváhali pozvat ani jejich drahé polovičky. V Cabo San Lucas si tak už několik dní užívají místních krás všichni dohromady a vypadá to na nefalšovanou rodinnou idylku.

Kaia ani její o dva roky starší bratr se přitom před rodiči rozhodně nijak nezdráhají projevovat svým láskám náklonnost. Zatímco Rande se například ujme role řidiče několikamístného vozidla a jeho žena navigátora, Kaia se za nimi oddává polibkům a romantice s hercem Austinem Butlerem, se kterým randí zhruba rok.

Stejně je na tom i Presley, který má s sebou tajemnou tmavovlasou krásku. I oni k sobě mají očividně blízko, a když už ji Presley i představil rodičům, nebude to zřejmě jen nějaký krátkodobý románek. Její jméno však zatím zůstává zahaleno tajemstvím. Je ale dost pravděpodobné, že jde o nějakou jeho ‚kolegyni‘ z modelingového odvětví, jelikož i Presley v tomto oboru sklízí úspěchy. Naposledy se objevil v kampani na vůni francouzské značky Celine.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám