Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Lídr českého trhu v oblasti prodeje vysoce kvalitních omega-3 se rozhodl pro dobročinný dar. Každý člověk v České republice má nyní příležitost získat vitamín K2 zdarma. Možná se nabízí otázka, proč tohle gigant v omega-3 českého trhu dělá? Nabídky zdarma mohou totiž vyvolávat otázky.

Martin Kozelský, ředitel společnosti, objasňuje rozhodnutí věnovat zdarma všem rodinám v České republice balení vitamínu K2. „Přes 2,5 milionu zákazníků v ČR věří kvalitě našich produktů z Norska. Proto jsme na domácím trhu jednou z největších společností. A jelikož jsme právě oslavili 16 let, rozhodli jsme se darovat všem Čechům na podporu udržení srážlivosti krve a zdraví kostí vitamín K2. Z výzkumu totiž vyplývá, že lidem, kteří byli zasaženi pandemií, se dramaticky snížila hladina vitamínu K2, který odstraňuje vápník z cév a následně jej ukládá do kostí a tím je posiluje.“

Takový argument zní rozhodně rozumně. A proč vlastně chtít K2?

Vitamín K2

Největší světová knihovna US National Library of Medicine publikovala v Americe studii, kde u 135 sledovaných pacientů, kteří byli v období od dubna do listopadu roku 2020 hospitalizováni z důvodů pandemie, došlo k dramatickému snížení hladiny vitamínu K2. Proč to není dobrá zpráva ani pro nás?

„Je rozumné říci, že vitamín K2 je faktorem určujícím zdraví kostí. Japonská studie to jasně znázorňuje,“ říká americký lékař Dr. Richard Kopolovic, kterého jsme oslovili při jeho návštěvě v rámci evropského symposia, kde přednášel.

Foto: NaturaMed
Americký lékař Dr. Richard Kopolovic

Logicky tak máme i my v Čechách sníženou hladinu vitamínu K2. Proč by nám to mělo vadit?

Protože vitamín K2 je velmi důležitým pomocníkem v našem organismu.

Vápník přijímaný v potravě ulpívá na stěnách našich cév a tím snižuje jejich průchodnost. Vitamín K2 dokáže vápník ze zmíněných stěn cév nejen postupně uvolňovat, ale především ho dokáže následně dopravit do kostí, kam skutečně patří.

Nás všech, kterým už bylo 30 let, se bez výjimky týká úbytek kostní hmoty. Právě vitamín K2 nám pomůže s tím, abychom své kosti udrželi zdravé.

Vitamín K2 lze získat i přírodní cestou, ale museli byste denně sníst například 6,5 kg hovězího masa, vypít 10 litrů mléka nebo... Konzumovat výtažek z japonských sójových bobů NATTÓ.

Foto: NaturaMed
Vitamín K2 lze získat i přírodní cestou

Výsledky studie vysvětlují potřebu konzumace vitamínu K2

Foto: NaturaMed
Výsledky studie vysvětlují potřebu konzumace vitamínu K2

Bílá místa na mapě Japonska znázorňují vysokou konzumaci NATTÓ a výskyt nejsilnějších kostí. Naopak různobarevně jsou znázorněna místa s výskytem křehkých kostí a nízké konzumace NATTÓ. Výsledek studie publikovala US National Library of Medicine. Potvrzuje, že konzumace NATTÓ znamená pevnější kosti.

Chcete si vyzkoušet Vitamín K2 komplex zdarma?

NaturaMed dovážející norský produkt s výtažky z NATTÓ Vám jej věnuje zdarma. Produkt Vám dorazí jen za poštovné a balné 49 Kč přímo do schránky. Více se dozvíte zde.

Další články

Načítám