Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová tanečnice a fotografka Denisa Grossová se svou sestrou Natálkou milují cestování. Poslední měsíce byly obě v pracovním kolotoči, a proto si začátkem roku vyblokovaly pár volných dnů a odjely relaxovat do slunné Dubaje.

„Máme za sebou premiéry muzikálů Okno mé lásky a Vánoční zázrak v Divadle Broadway, celý podzim byl pro nás ve znamení intenzivních zkoušek, tak jsme se se ségrou a přáteli rozhodli odletět na deset dní k moři a nenapadla nás jiná destinace než Dubaj,“ sdělila pro Super.cz půvabná Denisa.

Ve slunné Dubaji si užívají nejen dobrého jídla a pití, ale také vystavují svá dokonalá těla v plavkách slunečním paprskům. Dubaj je jejich oblíbená destinace, na dovolené jsou tu již poněkolikáté.

„Já s Natálkou jsem tu konkrétně již potřetí a je to taková naše srdíčková záležitost,“ řekla nám dále Denisa. Denisa s Natálkou jsou nejen sestry, ale také nejlepší kamarádky. „I když jsme spolu skoro každý den, mám radost, že jsme konečně našly čas jet někam na společnou dovolenou a můžeme kompletně vypnout. Někdy je to prostě nezbytné,“ dodala závěrem Denisa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám