Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Bára Hlaváčková byla divákům známá ze zpravodajství Televize Seznam, Sportu 5 nebo pořadu o běhání Kilák. Nyní ale tráví hodně času ve slunném Portugalsku, které si už v minulosti hodně zamilovala.

Na Pyrenejském poloostrově ostatně strávila velkou část podzimu a fanoušky mimo jiné zásobovala i sexy fotkami v plavkách. Moderátorka považuje Portugalsko za svůj druhý domov, zamilovala si zejména městečko Ericeira, které se nachází nedaleko Lisabonu.

Ericeiře se přezdívá magická. Nejsem jediná, kdo si to místo okamžitě zamiloval. Má výjimečnou atmosféru a znám mnoho lidí, kteří tam jednou přijeli a už zůstali. Já jsem se rozhodla sdílet krásu tohoto místa a jeho okolí s dalšími Čechy,“ řekla Super.cz Hlaváčková, jež je velkou milovnicí surfování.

A protože je v Portugalsku příjemné klima, v plavkách ji můžeme vidět i v době, kdy je u nás velká zima. „Na pobřeží oceánu nedaleko Lisabonu je celoročně slunečno a teplo. Kromě surfování i běhám a je to skvělé místo pro příjemné procházky nebo i delší túry, ideální také pro gurmány nebo milovníky golfu. Několik vyhlášených hřišť nabízí „riviéra“ portugalského pobřeží – městečko Cascais,“ prozradila Hlaváčková, jež v Portugalsku rozhodně jen tak nelenoší.

Stejně jako herečka Alice Bendová, se i ona vrhla na prodej realit. V Portugalsku nabízí luxusní nemovitosti, ale i běžné apartmány. „Lidé se můžou obracet i přímo na mě. Já v tom figuruju jako takový, řekněme agent, mezi českou a portugalskou stranou. Lidem můžu i ukázat a představit to konkrétní místo v Portugalsku, pokud budou mít zájem,“ dodala Hlaváčková, jež se jinak stále věnuje moderování.

A jak je na tom půvabná moderátorka s muži? Našla si snad v Portugalsku nového přítele? „Jsou tu moc příjemní muži, temperamentní a klidní zároveň. Někteří trochu tajemní. A právě to se od nich učím, takže víc neprozradím a zůstanu taky tajemná,“ uzavřela s úsměvem Hlaváčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám