Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Suchoň měl co dělat, aby emočně zvládl pokračovat v Hlavních zprávách na Primě poté, co jeho parťačka Gabriela Lašková (34) neunesla zprávu o dětech, které zabil jejich vlastní otec. Během čtení tragické události se rozplakala a s roztřeseným hlasem jen tak tak zprávu dokončila.

"Policie uzavřela případ trojnásobné rodinné vraždy a následné sebevraždy. 49letý strážník loni v srpnu zabil svoji manželku a dvě dcery. Dětem bylo 6 a 4 roky," zvládla ještě Gábina profesionálně sdělit. Poté už se jí vehnaly slzy do očí a se zlomeným hlasem jen dodala, že muž poté zabil sám sebe a policie případ uzavřela.

Poté následoval živý vstup Petra Suchoně s psychologem. Ze začátku bylo znát, že je také zaražen. Sám Petr prozradil, jak moc jsou takové zprávy pro moderátory emočně náročné.

"Naprosto Gábinu chápu. Tahle tragédie nás hodně zasáhla. Oba máme doma malý caparty a nejsme kusy ledu, snad tomu diváci porozumí," řekl Super.cz Suchoň.

"Hlavně bylo důležité pokračovat, Měli jsme rozhovor s psychologem na důležitá témata, která se té tragédie týkala. Prosím, mluvme o problémech. Bolavá a nemocná duše není slabost. Když máte zlomenou nohu, potřebujete odbornou pomoc. Když máte zlomenou duši, je stejně důležité vyhledat odborníka," dodal Suchoň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám