Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podle amerického výzkumu jsou ženy s hustými vlasy nejenom více sebevědomé, ale i úspěšné. Jsou to ale opravdu jejich přírodní vlasy? Odpověď je v mnoha případech ano a pokud máte přehled o moderních metodách kadeřnické alchymie, můžete mít nádherný účes zanedlouho i vy.

Ženy s hustými vlasy jsou více sebevědomé.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Své o tom ví i jedna z nejúspěšnějších topmodelek Simona Krainová. Krásné, husté, zdravé a lesklé vlasy jsou korunkou krásy každé ženy!

Světová novinka - Systém Volume+ je více než experiment pro ženy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dokonalý účes s minimem vlastních vlasů, který vyřeší i problematické lysiny. Tak by se dal charakterizovat Volume+. Na trhu je konečně přirozeně vypadající řešení pro ženy i muže, které trápí nedostatek vlasů, mají je příliš řídké, jemné nebo je trápí lysina na vršku hlavy. Velmi promyšleným systémem trvalého přichycení zaručuje dokonalý a především přirozený vzhled účesu. Metoda je vhodná také pro osoby po závažných onemocněních.

Prodloužení postoupilo k dokonalosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Světové prvenství v prodlužování vlasů v roce 2011 získala metoda Hairdreams. Jak se jí to povedlo? Vsadila na prvotřídní kvalitu ručně tříděných vlasů a patentovaný system neviditelných spojů. Vlasové pramínky široké škály barevných odstínů přesně dotvoří perfektní vzhled moderního účesu a dokážou zvýšit vaše sebevědomí. Dávno už neplatí, že se této výsady dostávalo pouze hvězdám světového formátu. Nyní je tajemství těch nejprestižnějších salónů světa dostupné i českým ženám.

S prodlouženými řasami od Luxus Lashes je řasenka minulostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte zcela nový účes, ale nemůžete se zbavit pocitu, že vám k němu pořád něco chybí? Možná vás dokáže uspokojit prodloužení řas metodou Luxus Lashes. Nové řasy se prodlužují pomocí připevnění jedné po druhé na vaše přirozené řasy. Je možný výběr i z několika délek a hrubosti pro dokonale přirozený vzhled, vysoký lesk a vějířový efekt. Oproti tradičním umělým řasám, které nevydrží ani den a působí uměle, řasy Luxus Lashes vydrží ve sprše, při sportu, plavání a společenských akcích. S partnerem můžete navštívit dokonce saunu či páru. Řasy vydrží až dva měsíce a s průběžnou péčí i mnohem déle. Lze si také vybrat z mnoha různých odstínů i intenzity barev, které zvýrazní vaše oči a osobnost.

Tajemství Simony vyzrazeno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsem se Simony Krainové na tajemství jejich krásných vlasů a smyslného pohledu. Jsou vlasy opravdu to první, čeho si na vás muži všímají? „Ano je to první věc, čeho si na mě muži všimnou” prozradila Simona, která salon YES VIP navštěvuje mimo jiné také na prodlužování řas Luxus Lashes již několik let. „Dostávám zde tu nejlepší péči a jsem zde spokojená“ dodala nakonec.

Celebrity jsou věrnými zákazníky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Se špičkovými produkty Hairdreams spolupracuje i řada českých celebrit. Salon YES VIP je pravidelně navštěvován řadou známých jmen které známe z televize, koncertů nebo obálek časopisů. Mezi mnohými zákaznicemi salonu YES VIP jsou Simona Krainová, Lucie Bílá, Alice Bendová, Eva Decastelo, Kateřina Brožová, Marta Jandová, Hanka Svobodová, Jitka Válková, Eliška Bučková, Ewa Farna, Bára Niničová a mnoho dalších... HAPPY HOURS v salonu YES VIP jsou každé pondělí od 12:00 do 18:00 hodin. Při barvení nebo melírování vlasů získáte střih plus úpravu vlasů zdarma. Speciální akce je časově omezená do 30.4.2012.

TIP: Soutěžte o 3 kupóny po 6 000 Kč na prodloužení vlasů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám