Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chvilka nepozornosti ho mohla stát život. Herec Jeremy Renner (51), kterému se na Nový rok stala nehoda, po níž skončil v kritickém stavu v nemocnici, vyprošťoval uvízlé příbuzné, když ho přejel sněžný pluh. Hrdina z marvelovek se nyní poprvé ozval fanouškům z nemocničního lůžka.

„Děkuji všem za krásná slova. Jsem teď trochu mimo, než abych se rozepisoval, ale posílám všem spoustu lásky,“ vzkázal u pomláceného selfie, na němž je vidět, že je stále na přístrojích.

Renner po nehodě absolvoval už dvě operace. Do nohy mu umístili dva kovové kolíky. Nyní je stabilizován a schopen mluvit.

"Jeremy se snažil vyprostit vůz příbuzného, který uvízl ve sněhu u jeho domu," vysvětlil šerif Darin Balaam během úterní tiskové konference. Renner příbuzného úspěšně vyprostil a pak s ním šel ještě prohodit pár slov.

V tu chvíli se však pluh rozjel. Renner se ho pokusil zastavit, načež ho stroj přejel. První pomoc herci poskytli duchapřítomní sousedé. Vzduchem byl pak přepraven do nejbližší nemocnice.

Rennerova rodina přijela s hercem oslavit příchod nového roku do vysokohorské vesničky poblíž Mount Rose, kde žije. Tu však kompletně zasypal sníh a obyvatelé byli dva dny bez vody a elektřiny. Jeremy vlastní několik strojů na úklid sněhu, aby si v takových podmínkách poradil. Podle sousedů v okolí vždy ochotně pomáhá. Stačila však chvilka nepozornosti a mohlo dojít k tragédii. Naštěstí nad ním nejspíš stáli všichni svatí a Renner se jistě brzy uzdraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám