Hlavní obsah
Článek

Operaci kvůli potížím se srdcem musel ve středu dopoledne podstoupit legendární herec Alain Delon. Hospitalizovaný 76letý veterán francouzského filmu se listu Le Parisien svěřil, že šlo o plánovaný zákrok, který proběhl „moc, moc dobře“.

Herec, kterého operovali na americké klinice v Neuilly-sur-Seine u Paříže, musel vyhledat pomoc lékařů kvůli srdeční arytmii. „Bylo to plánované. Před dvěma týdny mě přepadla závrať, bylo mi na zvracení,“ svěřil se ze svého nemocničního pokoje.

„Tak mi udělali CT a po neurologické stránce bylo vše v pořádku. Objevili ale srdeční arytmii,“ sdělil.

Delon také ví, co vedlo k jeho zdravotním problémům. „To se stává lidem mého věku, když se nakupí mnoho emocí a s**ček,“ prohlásil. „V poslední době jsem si užil se svým synem i s dalšími,“ dodal.

Jak připomněl server Voici.fr, hercův nejmladší syn Alain-Fabien uspořádal loni v červnu pořádný večírek v ženevském bytě svého otce. Mejdan ale skončil střelbou, jeden z účastníků pařby při neopatrné manipulaci se zbraní zranil 16letou dívku.

„Syn zklamal mou lásku a důvěru, když bez mého vědomí uspořádal se svými přáteli večírek v mém bytě. Ve výsledku mi volala policie. Jsem moc smutný,“ svěřil se tehdy Alain. Lékaři chtějí prominentního pacienta propustit už ve čtvrtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám