Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) je nejen módní chameleon, ale extrémně často mění i svou celkovou vizáž. Její součástí jsou sice v mnoha případech paruky, ale i svým skutečným vlasům dává televizní hvězda pořádně zabrat. Jak reálně její vlasy po řadě zákroků v podobě odbarvování na platinovou blond a prodlužování vypadají, nyní Kim přiznala prostřednictvím videa na TikToku.

V klipu, jenž byl ke spatření na účtu, který obhospodařuje především její dcera North, je vidět, jak Kim sedí na posteli a zřejmě se pomalu chystá ke spánku, má mokré vlasy a na sobě pyžamo. Zatímco její tvář vypadá neuvěřitelně půvabně a svěže, je vidět, že kštice už v takové kondici není.

Jak se zdá, Kim má aktuálně vlasy stále odbarvené na blond a bez prodloužení. Bez paruky ale vypadají mnohem tenčí a sušší, než jak jsme u Kim jinak zvyklí. Po její typické lesklé havraní dlouhé kštici není ani památky.

Změny si všímají pochopitelně i fanoušci, kteří právě tento jev u videa komentují nejvíc. „Vlasy Kimberly musí být unavené ze všeho toho odbarvování,“ zní jeden z komentářů. „Mívala skutečně ty nejkrásnější hedvábné černé vlasy vůbec,“ pokračoval další a přidal smutné smajlíky. "Má všechny ty peníze a tohle jí zbylo na hlavě, to mě uklidňuje," dodala jiná sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám