Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes třiatřicetiletý představitel rozmazleného Dudleyho z filmové série Harry Potter Harry Melling prošel během dospívání neuvěřitelnou transformací. Zatímco jako dítě měl nadváhu, dnes patří mezi skutečně drobné jedince. Samotný herec nyní přiznal, že se na něj po úbytku hmotnosti lidé dívají jinak.

Melling představoval v sérii o kouzelnickém učni drzého Dudleyho Dursleyho, který je rozmazlený svými rodiči a šikanuje ostatní. Postava je v knihách popsaná jako obézní a samotný Melling již dříve uvedl, že opravdu velmi připomínal "přejedené prasátko".

„Když je vám deset a hrajete takovou roli, lidé si vás tak zapamatují a budou si vás tak chtít zachovat. Samozřejmě to bylo před třiadvaceti lety. Dnes se na mě lidé dívají jiným způsobem. Byli tou změnou fascinovaní. Chtějí se ptát, proč a jak jsem to udělal. Chtějí si uchovat ty zážitky z doby, kdy viděli film,“ uvedl herec v rozhovoru pro The Independent v rámci propagace nového filmu Bledé modré oko, v němž ztvárnil hlavní roli Christian Bale.

Podle Mellinga se ale vůbec nejednalo o vědomé rozhodnutí. „Stalo se to jen tak,“ překvapil herec odpovědí na dotaz, jak se mu podařilo zhubnout, a zapřemýšlel: „Možná, že když se nad tím zpětně zamyslím, jsem se někde uvnitř vždycky zajímal o herce, kteří se transformují… Takže možná odtud pochází ten instinkt to udělat,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám