Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plavky nejsou pro žádnou moderní ženu pouhým kusem oblečení – jsou módní záležitostí, která se nesmí zanedbávat.

Kolekce plavek 2012

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podívejte se, jaké plavky tohle léto frčí. A co víc – tyhle super kousky nejsou nedostupným luxusem, obléct se do nich můžete i vy! Prozradíme vám, kde si je můžete koupit.

Elegance a jednoduchost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky z letošní kolekce mají rozhodně co nabídnout. Jsou hravé, veselé, sexy, ale také elegantní. S béžovo-hnědými plavkami Liberta všem ukážete, že jste dámou na úrovni. Originální provedení a půvabné něžné barvy – to je vrchol elegance. Představte se světu jako dospělá žena plná šarmu, která ví, co chce – chce plavky, za které se nemusí stydět. A přesně takové si vyberete na Astratex.cz – bohatá nabídka uspokojí i tu nejnáročnější zákaznici.

Barvičky a hravost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V životě však nemůžete být pořád vážná – na párty s přáteli si oblečte tyhle hravé barevné plavky se čtverečky a puntíky. Zajímavý designérský kousek si zamilujete a sklidíte s ním úspěch. Důmyslné sladění horního a dolního dílu z vás udělá královnu rafinovanosti. Obáváte se však, že by vám zase nemusel padnout vršek nebo spodek? Na Astratex.cz si můžete objednat horní a dolní díl zvlášť. Dostanete tedy plavky, které vám stoprocentně sednou.

Odvaha a smyslnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V jednoduchosti je krása. Ale také pořádná dávka půvabu. Tyhle rudé plavky Rodos vás i vaše okolí uchvátí jednoduchým, a přesto propracovaným střihem. Jsou sexy a odvážné. A zároveň mají osobní kouzlo, které potrhne celou vaši osobnost. A díky širokému výběru velikostí, které Astratex.cz nabízí, si je může dovolit majitelka jakékoliv postavy. I vy.

Romantika a něžnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro všechny romantické duše přináší Astratex.cz kouzelné sněhobílé plavky Rosa S. Na první pohled upoutají něžné malé růžičky zdobící lem košíčku a oslní zářivá barva, která potrhne vaše opálení. Učarujte všem u bazénu – teď si můžete pořídit perfektní plavky, se kterými to bude hračka. Konečně jsou tady bílé plavky, které v sobě snoubí smyslnost a romantiku. Ve vašem šatníku by chybět neměly.

Originalita a praktičnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nová kolekce představuje také prvotřídní jednodílné plavky. Nechcete ukazovat bříško? Bojíte se, že vám jeden díl plavek při vodním řádění uplave? Tyhle zářivě tyrkysové jednodílné plavky jsou tím nejlepším řešením. Nejenže jsou praktické, ale díky originálnímu a propracovanému střihu také zvýrazní vaše přednosti. Jsou krásné, že? I jednodílné plavky totiž mohou být sexy a moderní. Udělejte si radost – vždyť si to zasloužíte – a pořiďte si plavky na léto 2012.

Další články

Načítám