Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuální manželka rockera Pepy Vojtka (58) bude za čtyři měsíce rodit, a tak Super.cz zajímalo, jak ve svém požehnaném stavu cítí to, že se její muž jako kouč Hlasu ČeskoSlovenska pohybuje mezi mladinkými kráskami ze svého týmu. Nežárlí?

Pepa se toho totiž nebojí a v klidu nám na kameru řekl, že ve svém týmu má fakt parádní holky rockerky a že právě takové jsou nejhezčí. Distingovaná tanečnice Jovanka s kulatícím se bříškem jako rockerka určitě nevypadá.

"Kdybych měla žárlit, tak bych skončila v blázinci. Snažím se šetřit sebe i miminko. Ne, fakt nežárlím," řekla Super.cz Jovanka. "Pepa má tolik fanoušků, že to snad ani není možné. Od dětí až po dědečky. A pokud jde o dámy ve věku od dvaceti do čtyřiceti? Já to neřeším, i když se někdy divím, jak se chovají. Já nikdy nebyla taková fanynka, abych za někým nejen přišla se žádostí o podpis, ale abych mu rovnou skočila do náruče," krčila rameny Jovanka.

Související témata:

Další články

Načítám