Hlavní obsah
Článek

Loni sice oslavila čtyřicítku, ta jí ale na kráse rozhodně neubrala. Když se venezuelská kráska projde po pláži, stále se na ni upínají pohledy všech mužů. Ayida Yespica má ale v srdci místo hlavně pro svého syna Arona.

Aida Yespica svým tělem uchvacuje už více než dvacet let. V roce 2002 se přihlásila do soutěže Miss Venezuela, a i když nevyhrála, účast jí přinesla slávu. Aida se uplatnila nejen jako modelka, která se objevila na titulkách časopisů a také v nahých kalendářích, ale dostala příležitost i v televizních reklamách, hudebních videích a několika reality show.

Pro svůj novoroční relax si Aida vybrala pláž v Miami a těsné plavky bez ramínek, ve kterých vynikla její postava. Při skotačení v moři chyběl jen kousek k tomu, aby plavky povolily a odhalily ještě více z její postavy.

Není divu, že modelka v minulosti zaujala nejednoho slavného muže. Mezi její údajné exmilence se řadí Bruce Willis, vztah měla i s finančníkem Rogerem Jenkinsem a s fotbalistou Mateem Ferrarim má syna Arona, který je pro ni v současné době mužem číslo jedna.

Reklama

Další články

Načítám