Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a bývalá modelka Diane Kruger (46) by se klidně mohla ucházet o roli v případném pokračování Pobřežní hlídky. Rodačka z německé vesnice Algermissen nedaleko Hannoveru se v pondělí podělila s milionem svých sledujících na Instagramu o fotografii pořízenou na jachtě na jihu Francie.

Snímek je zároveň malým ohlédnutím za uplynulým rokem, kdy Diane natáčela psychologický thriller Visions. Maminka čtyřleté dcerky Novy na přídi zapózovala v červených plavkách a pochvalné komentáře a srdíčka od fanoušků nebraly konce. A není se čemu divit, blondýnka si udržuje míry téměř stejné jako v počátcích své kariéry, kdy jako sedmnáctiletá začínala jako modelka reprezentováním Německa na soutěži Elite Model Look.

Filmová představitelka Heleny z Tróji, která jí v roce 2004 vynesla velkou popularitu, je už šest let šťastná po boku hereckého kolegy Normana Reeduse známého například ze zombie seriálu Živí mrtví. Poznali se během natáčení snímku Sky v roce 2015, kdy herečka ještě oficiálně tvořila pár s hercem Joshuou Jacksonem. S hvězdou Dawsonova světa strávila dlouhých deset let. Ještě před ním randila s francouzským hercem Guillaumem Canetem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám