Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Společenské šaty, které si s sebou můžete vzít na cesty i do kabelky. Přesně takové předvedla herečka Karrueche Tran (34), když si vyšla na večeři. Při pohledu na její postavu by ale určitě mnoho lidí souhlasilo, že si róbu à la princezna Koloběžka může dovolit.

Karrueche Tran ví, jak na sebe upoutat pozornost. Herečka, modelka, producentka a například i návrhářka šperků, která v našich končinách zatím není příliš známá a proslavila se například v seriálu Drápy, má ovšem díky svým půvabům a umu v několika odvětvích na sociálních sítích téměř třináct milionů fanoušků. Ti jen čekají na to, v jakém se dcera Afroameričana a Vietnamky zrovna objeví modelu.

A Karrueche se je snaží nezklamat. Když si vyšla do restaurace v Miami, oblékla si šaty tak průsvitné, že z jejího těla nezakryly v podstatě nic. Herečka tak všem ukázala svou vypracovanou postavu včetně sexy zadečku, který předvedla v celé kráse díky kalhotkám v tanga stylu. A díky širokému úsměvu bylo vidět, jak si užívá pozornosti přítomných fotografů.

Herečka v současné době hraje ve webové sérii The Bay a za její produkci získala tři ceny Daytime Emmy, které se udílejí jako ocenění televizním programům vysílaným přes den. Odnesla si ale i cenu za svůj herecký výkon. Nedávno se také stala porotkyní v reality show Upcycle Nation, kde soutěžící vyrábějí ze starých látek nové kusy oblečení. Také spolupracuje s kosmetickými a módními značkami a v roce 2020 uvedla na trh svou sadu šperků. V soukromí se pak proslavila vztahem se zpěvákem Chrisem Brownem.

Reklama

Další články

Načítám