Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí vstoupil na televizní obrazovky nový kriminální seriál České televize Místo zločinu České Budějovice. Diváci jej přijali celkem vlažně, někoho potěšilo vyšetřování party kriminalistů v podání Leoše Nohy, Davida Novotného, Judit Pecháček (v titulcích ještě Bardos) a Filipa Březiny více, někdo přepnul v půlce.

Největší diskuze se otevřela kolem představitelky vražedkyně, kterou ztvárnila herečka Elizaveta Maximová (32). "Elizaveta Maximová opět hraje vražedkyni. To už bylo ve Spravedlnosti, v díle Řetízek v Případech 1. oddělení a teď tady. Chudák," vypočítala jedna z divaček. "Hrála ji i v Dáma a Král," doplňuje další.

"Liz je moje oblíbená herečka. Ovšem že bych neodhadl vraha po pěti minutách podle castingu – to nemohu říci," vyčítá jeden z diváků výběr představitelky dívky, která se snažila fingovanou rituální vraždou svést ze stopy vyšetřovatele, i když vraždila ze žárlivosti. "Moje taky a v Případech 1. oddělení hrála tu vražedkyni parádně. O to větší zklamání," ozval se jiný.

Tušili jste, že bude vraždit postava, kterou hrála Elizaveta Maximová?
Vraždí pořád, takže ano!
19,4 %
Bylo to překvapení
21 %
Neviděl(a) jsem
59,6 %
Celkem hlasovalo 13507 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám