Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přesvědčit se o kvalitě Inteligentní sítě od O2 nebylo nikdy snazší. Pevný internet si teď můžete domů pořídit s 60denní garancí vrácení peněz. Pokud nebudete s připojením spokojení, dostanete zpět poplatky spojené se zřízením a používáním služby.

O2 pokrývá 99 % území Česka, vysokorychlostní internet nabízí pro téměř 70 % českých domácností. „Díky masivním investicím přinášíme rychlost alespoň 100 Mb/s do téměř 3 milionů domácností. Naši sít neustále modernizujeme, rozšiřujeme a díky využití bondingu, investicím do optiky i DSL připojení neustále zrychlujeme,“ vysvětluje ředitel fixních služeb v O2 Martin Čejka, který doporučuje, aby si jednou za čas lidé ověřili, na jakou rychlost připojení se mohou doma dostat. Přibližně polovina domácností by totiž dnes již mohla mít mnohem rychlejší internet.

Každé zrychlení otevírá dveře do nového světa. „Ještě před časem bohatě stačilo připojení rychlostí 20 Mb/s, které umožňovalo datovou spotřeba okolo 180 GB měsíčně. Dnes, kdy doma hojně využíváme streamování, hrajeme on-line hry, koukáme na filmy a seriály a k internetu jsou připojené i mnohé domácí spotřebiče a zařízení, je pro dobrý uživatelský zážitek ideální připojení rychlostí alespoň 50 Mb/s,” doplňuje Martin Čejka.

Garance vrácení peněz až 60 dnů od pořízení internetu

V posledních letech začali lidé klást na svůj internet doma mnohem větší nároky. „V mnoha oblastech je vidět, že lidem už nestačí služby od malých lokálních poskytovatelů bezdrátového internetu, kteří někdy používají zastaralé technologie s malou kapacitou, ale chtějí stabilitu a kvalitu, která zvládne nápor i ve špičce nebo při horším počasí,“ popisuje Martin Čejka.

„Hodně lidí nemění svého poskytovatele ze zvyku a obavy, že to je složité a když jim služba pak nebude vyhovovat, nebudou moci jen tak odejít. I proto nyní O2 přichází s garancí vrácení peněz až 60 dnů od pořízení služby. Dva měsíce stačí na to, aby se zákazník přesvědčil o výhodách pevného internetu od O2 – stabilitě připojení, kapacitě a spolehlivosti sítě. Pokud v průběhu té doby nebude přeci jen spokojený, vrátíme mu všechny poplatky, případně vykoupíme zpět i hardware,“ říká Martin Čejka.

Zákazníci mohou vybírat vždy z několika tarifů, dle svých potřeb. „O2 přináší kombinaci nejmodernějších technologií internetu na doma – 5G internet vzduchem, metalickou i optickou sítí. Naši specialisté v prodejnách, na zákaznické lince nebo on-line na chatu vždy doporučí zákazníkům to nejlepší připojení, ať bydlí kdekoliv. A v případě potřeby domluví i návštěvu technika, který službu připojí,“ doplňuje Martin Čejka s tím, že všechny tarify lze navíc kombinovat v rámci O2 Spolu s dalšími službami a získat tak výhodnější ceny. Více na O2.cz/internet.

Další články

Načítám