Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a herečka Hilary Duff (24) je čerstvou maminkou chlapce, jehož spolu se svým manželem - kanadským hokejistou Mikem Comriem (31) pojmenovala Luca Cruz. Chlapec přišel na svět před dvěma týdny a Hilary nejdřív poslala na svůj Twitter jen fotku jeho nožiček. Nyní se s ním ale na svých webových stránkách pochlubila v celé kráse. A malý Luca je opravdu kouzelný, co říkáte?

Okatý drobeček leží na snímku v postýlce zabalený do deky a dívá se svýma velkýma šedomodrýma očima přímo do objektivu. Zahraniční média přitom již nyní píší o očividné podobě s jeho maminkou. A to právě díky výrazným očím a malému nosíku.

Rodačka z Texasu Duff se stala známou jako hvězda dětského televizního kanálu Disney, a to především díky teenagerovskému sitcomu Lizzie McGuire nebo později seriálu Super drbna. Následně si zahrála například ve filmech Italské prázdniny, Dvanáct do tuctu, Moderní Popelka nebo Kráska mezi muži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám