Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) má další obrovský úspěch. Byla zařazena mezi pět nejúspěšnějších mladých osobností světa a bude jednou z hvězd Světové konference mladých tvůrčích osobností a podnikatelů, která se bude konat v září ve finském Tampere.

Taťána byla odbornou komisí vybrána z 60 adeptů z celého světa, aby se stala jedním z pěti hlavních lídrů, kteří budou předávat své poznatky a zkušenosti ze své kariéry, úspěchů a životních zkušeností, současného působení ve světě a prezentovat se v oblasti obchodu, myšlenek dalšího vývoje světa, podnikatelských idejí a nápadů. Součástí konference je zahajovací ceremonie, které se zúčastní také bývalí prezidenti Peru, Mexika a Uruguaye.

„Pro mne je velkou ctí obdržet pozvání na tuto celosvětovou konferenci. Fakt, že moje činy a můj profesní vývoj oslovily organizátory konference a považují je za inspiraci pro ostatní, je pro mě neskonalá satisfakce za veškerou práci a úsilí, kterou do svých aktivit vkládám,“ řekla Kuchařová, která se za pár dní vrací z Ameriky do Čech. Je tváří soutěže Elite Model Look, kde nahradila Simonu Krainovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám