Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Médiím ani fanouškům po celém světě rozhodně neuniklo, jak moc Kim Kardashian (43) v loňském roce zhubla. Co začalo drastickým hubnutím do šatů po Marilyn Monroe, pokračovalo dál a spustilo divoké teorie o tom, jak se televizní hvězdě podařilo shodit celkem 9,5 kg a změnit její pověstné křivky. A pokud jste sami také zvědaví, čtěte dál.

Kvůli bálu Met Gala a zmíněnému modelu po hollywoodské legendě Kim zhubla 7 kilo za tři týdny, ovšem pěkně drastickým způsobem, za což se na její hlavu sesypalo mnoho kritiky. Docílila toho prý saunováním dvakrát denně, běháním na pásu, kompletním eliminováním sacharidů z jídelníčku, a naopak konzumací pouze zeleniny a proteinu.

Do Kim se tehdy pustily i slavné osobnosti, osočily ji, že promuje nezdravou formu hubnutí. Její trenér Don 'DB' Brooks se Kardashian nicméně zastal s tím, že rozhodně nehladověla, jenom si hlídala stravu a makala ve fitku.

Ke cvičení pak přidala ještě laserovou proceduru zpevnění kůže na břiše, kterou si nemůže vynachválit.

Po Met Gala nicméně Kim hubla dál. Někteří fanoušci podotýkají, že přišla o své pověstné křivky. Je pravda, že se jí zadeček dost zmenšil a z holky „krev a mlíko“ je dnes spíš drobek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám