Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dnes pro vás máme několik skvělých tipů na opravdu spolehlivý internet za rozumnou cenu. Tuto příležitost, jak ušetřit, byste určitě neměli přehlédnout.

Jste v pokrytí rychlejšího VDSL internetu až 25 Mb/s? Ověřte si to zdarma a nezávazně online!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud přemýšlíte o pořízení opravdu kvalitního internetu, podívejte se okolo sebe. Většina vašich známých má zkušenost s ADSL/VDSL internetem od O2. Díky nové technologii VDSL můžete surfovat rychlostí až 25 Mb za sekundu. S touhle rychlostí můžete sledovat videa, poslouchat rádia nebo odesílat velké soubory s fotkami. Nepotřebujete přitom pevnou linku a internet je zcela bez omezení množství přenesených dat (bez datových limitů FUP). O2 na svých stránkách umožňuje ověřit, zda je u vás služba dostupná, a v jaké rychlosti – nekupujete tak zajíce v pytli. Internet od O2 je nejpoužívanější pevný internet v ČR – používá ho přes 800 tisíc zákazníků.

Proč jinde platit každý měsíc za pronájem modemu, když ho můžete koupit za 1 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestliže se právě rozhodujete, jaký internet si pořídit, dejte si pozor také na zřizovací poplatky a poplatky spojené s pořízením nebo pronájmem zařízení. K internetu potřebujete modem. Někteří operátoři vám jej buď prodají za cenu okolo jednoho až dvou tisíc korun, anebo vám jej budou chtít pronajmout za poplatek okolo padesáti až sto korun měsíčně. O2 má nyní v akci modem pro všechny nové zákazníky jen za 1 korunu (ušetříte tak okolo 1600 Kč, které by vás modem jinak stál).

Čím dál tím víc lidí používá internet v tabletu, notebooku nebo v mobilu. Je to prostě trendy a hlavně pohodlné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli máte tablet nebo notebook a chtěli byste zůstat online i na cestách, pak byste se měli porozhlédnout po mobilním internetu. V jediném balíčku od operátora dostanete USB modem a 3 měsíce internetu. USB modem jednoduše zasunete do svého notebooku a ihned můžete surfovat. Výhodou je, že tento balíček si můžete pořídit jako předplacený a nemusíte se ihned zavazovat k pravidelným měsíčním platbám. Pokud se vám bude mobilní internet líbit, jednoduše si dobijete kredit a můžete surfovat i nadále. Pokud vás služba nezaujme, můžete ji ihned přestat používat.

Další články

Načítám