Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už pár měsíců, co se Vojta Kotek (36) stal novopečeným tatínkem. Oblíbený herec si ovšem soukromí velmi střeží, i proto se tvářičkou svého rozkošného syna Huberta I. Šmana Kotka pochlubil až v novém roce. Synek je dle fanoušků celý po tatínkovi.

„Tak vítej v novém roce, Huberte! Děkujeme, že to s náma dáváš! A vám všem přejem, ať vás v tom roce 23 potká tolik štěstí, co nás 2, teda 3,“ uvedl Vojta Kotek ke snímku na Instagramu, na kterém pózuje se synem, ale také svou půvabnou manželkou Radanou.

Netrvalo dlouho a pod snímkem se objevily spousty milých komentářů. Mnoho fanoušků se také shoduje, že je malý Šman Kotek celý po tatínkovi.

„Nádherná fotka a nádherný chlapeček. Je vám moc podobný,“ napsala jedna z fanynek. „Ten je rozkošný, celý tatínek,“ uvedla další.

Pro Vojtu Kotka byl rok 2022 skutečně zlomový. Nejenže se mu začátkem října narodil syn, ale také se stal ženatým mužem. Svou vyvolenou Radanu si vzal za manželku 30. června nedaleko Orlíku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám