Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství modelky Petry Faltýnové (46) a podnikatele Simona Štekla má opět vážné trhliny. Zatímco modelka problémy přiznává, její muž Simon je překvapený. Má pocit, že je v jejich vztahu vše v pořádku. Evidentně jeden neví, co dělá druhý.

"Naše manželství je v naprostém pořádku a neprochází žádnou krizí. Jen žasnu, co je bulvár schopen kvůli prodejům vymyslet," řekl Super.cz v úterý Štekl. Jeho žena má ale na jejich manželství poněkud odlišný názor.

"Ano, máme problémy. Není to jednoduché, ale žádost o rozvod podaná zatím není,“ prozradila Blesku Faltýnová a dodala, že za tím nestojí nikdo třetí a určitě ne Leoš Mareš (48), o kterém se spekuluje jako o jejím novém milenci.

Faltýnová se Šteklem už u rozvodového soudu stáli málem krátce po svatbě, kdy si Petra našla milence, a to herce Jiřího Langmajera (57). Nakonec se ale pokorně k manželovi vrátila a vše bylo odpuštěno.

Faltýnová si momentálně užívá s dcerou Adriankou na Miami, její muž je v Praze.

Reklama

Další články

Načítám