Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku 43 let zemřela americká rapperka Lola Mitchell, známá pod uměleckým jménem Gangsta Boo. Umělkyně, která je spojena také se známou hip-hopovou skupinou z Memphisu Three 6 Mafia, byla podle televizní stanice FOX13 Memphis nalezena mrtvá v neděli okolo 16. hodiny ve svém domě.

Podle prozatím neoficiálních informací by v její předčasné smrti mohlo sehrát roli předávkování. Zdroje blízké zpěvačce sdělily, že smrt rapperky zřejmě souvisí s drogami a má se za to, že jde o látku fentanyl. U rapperky prý byla nalezena narkotika, ale událost nyní vyšetřuje policie, a tak jsou veškeré informace zatím neověřené.

Podle zasvěceného zdroje se ale Gangsta Boo v sobotu v rodném Memphisu účastnila koncertu se svým bratrem, který musel být sám hospitalizován po předávkování, z něhož se již zotavil.

Zakladatel skupiny Three 6 Mafia DJ Paul potvrdil úmrtí své kolegyně a vzdal jí hold vzpomínkovou fotografií na Instagramu, kde je rapperka zachycena za mixážním pultem. Na smutnou událost reagovala již řada významných osobností jako Ludacris, Paul Wall, 2 Chainz, BReal či Big Boi. Rovněž Drake zavzpomínal, když napsal: 'Odpočívej v nebi Gangsta Boo'.

Reklama

Další články

Načítám